Mustafa BAYRAKCI - Müdür

05/11/1970 tarihinde Konya Emirgazi’de doğdum. İlköğretim öğrenimimi 1985 yılında Konya Emirgazi Merkez İlköğretim Okulu’nda tamamladım. Orta öğrenimimi 1989 yılında Ankara Aydınlıkevler Lisesi´nde tamamladım. Üniversite eğitimimi Selçuk Üniversitesi Fen edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi bölümünde 1996 yılında lisans düzeyinde tamamladım. Öğretmenlik mesleğine 1996 yılında Bitlis ili Ahlat İlçesi Yuvadamı Köyü İlköğretim Okuluna atanarak başladım. Mesleğimin ilk dört yılını öğretmenlik yaparak tamamladım. Daha sonraki süreçte çalıştığım okullarda okul müdürü olarak görevimi devam ettirdim. 2001 yılı sonunda Konya İli, Emirgazi İlçesi, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okuluna atandım. Emirgazi’de iken buradaki Okul Müdürlüğü görevimin yanında Emirgazi Öğretmenevi Müdürlüğü görevini de yürüttüm. Ayrıca Emirgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarakta görev yaptım. 2004 yılında Konya ili Meram İlçesi Aybahçe Mahallesi Ahmet Haşhaş İlköğretim Okuluna atandım.Aybahçe Mahallesi Ahmet Haşhaş ilköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Okul Müdür Vekili olarak her iki görevi de 03/02/2010 tarihine kadar yürüttüm. 03/02/2010 Tarihinde sınav neticesine göre kadrolu Okul Müdürü olarak atandım. Bu okuldaki görevim 01/05/2012 tarihine kadar devam etti. 01/05/2012 tarihinde yine Meram İlçesi Ahmet Naci Gücüyener İlkokulu’na yer değiştirmek suretiyle okul müdürü olarak atandım. Daha sonra 05/12/2014 tarihinde 15 Temmuz Şehitleri İlkokuluna okul müdürü olarak atandım. 8 yıl bu okulda görev yaptım.03/08/2023 tarihinde okulumuza okul müdürü olarak atandım. 2013 yılında Eğitim Yönetimi, Teftişi,Planlaması ve Ekonomisi Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldum .